top of page
raster_1_paars.jpg

PUKKELPOP.

Mobiliteitscoördinator

In 2016 besliste de organisatie van Pukkelpop om de drukke Kempische Steenweg volledig af te sluiten tijdens het festival. De stad Hasselt en Pukkelpop trokken aan onze mouw voor communicatieadvies. 

Tom maakt deel uit van de taskforce mobiliteit als adviseur voor de omleidingstracés en signalisatie. Hij stuurde de vergaderingen aan, adviseerde de organisatie over de nodige afsluitingen, signalisatie en doorlaatbewijzen.

Verkeersmaatregelen zonder veel vragen

 

Tom coördineert de communicatie over de doorgaande mobiliteit enerzijds en de lokale verkeersafwikkeling anderzijds, en dit zowel voor de festivalorganisatie, het stadsbestuur, de politie en het Agentschap Wegen en Verkeer. Omdat elke instantie andere communicatiedoelen heeft, zorgt Amaril dat de uitgedragen boodschap en het geschreven woord overal coherent zijn. 

 

Daarnaast coördineert Amaril het contactpunt mobiliteit. Zowel voor partners van het festival (lokale politie, leveranciers en medewerkers), als de festivalgangers, de buurtbewoners én pendelaars die dagelijks gebruikmaken van de Kempische Steenweg is Amaril het eerste aanspreekpunt waar ze terechtkunnen met vragen over mobiliteit, bereikbaarheid en parkeren.

PROJECT ID

Klant : Pukkelpop

Provincie : Limburg

 

Looptijd : 2016 / 2017 / 2018 / 2019 /2020

A-team : Tom, Frederik & Thomas

Status : zomerliefde

Website : www.pukkelpop.be

VERGELIJKBARE PROJECTEN.

virga-jessefeesten-hasselt.jpg
ZEVENJAARLIJKSE 
VIRGA JESSEFEESTEN

Virga Jessecomité / Stad Hasselt

Lid van de taskforce mobiliteit die instaat om een oplossing te zoeken voor het mobiliteitsvraagstuk tijdens de ommegang en de feesten.

Status

afgerond

bottom of page